Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
en

Csatolt dokumentumok

SPARTHERM PREMIUM 2L-80h

Ár:
1.839.000 Ft (1.448.031 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Spartherm Premium V-2L-80h: az építészeti csoda

A prémium sorozathoz tartozó Spartherm Premium V-2L-80h kandallóbetét különösen precíz tervezéssel és kifinomult technológiával készült. Az üzemeltetéshez szükséges elemek, mint például az ajtó fogantyúja, finoman be van ágyazva a felületbe. A Spartherm Premium V-2L-80h kandallóbetétnél sem a vezérlők, sem a felesleges acélrudak nem vonják el a figyelmet a gyönyörű lángoktól.

Gyártó:
Webshop raktár Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Rendelhető
Gyártó cikkszám: 1055411
Füstcső
Üvegtípus

termékoldal_elonyok

 • Van még kérdése?
  Keresse kollégánkat! + 36 20 843 0000
  Van még kérdése?Szakképzett csapatunk az Önök rendelkezésére áll egészen a kandalló kiválasztásától a befejező munkálatokig. Ha segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bátran!
 • Gyors házhozszállítás
  raktáron lévő termékeinknél
  Gyors házhozszállításÁtgondolt és jól szervezett logisztikánknak köszönhetően a kiválasztott termék akár már másnap az Ön otthonában van
 • Közvetlenül a gyártótól
  Közvetlenül a gyártótólKözvetlen gyártói kapcsolatainknak köszönhetően új távlatok nyíltak meg előttünk. Az évek során olyan szoros együttműködést sikerült kialakítanunk partnereinkkel, hogy ma már mi képviseljük az általuk kialakított filozófiát a magyar piacon.

Paraméterek

Anyag: LEMEZ
Típus ZÁRT ÉGÉSTERŰ
Energiahatékonysági osztály A +
Névleges hőteljesítmény (NWL) 10,5 kW
Hőteljesítmény-tartomány 7,4 - 13,7 kW
Hatékonyság 80%
Kipufogógáz tömegáram 12,2 g / s
A kipufogógáz hőmérséklete a kipufogócsőnél 272 ° C
Szállítási nyomás 12 Pa
CO2 8,2%
Égési levegőigény 38,9 m³ / h
Konvekció 46%
Megtekintő ablak 54%
Füstgáz-csatlakozó öntött kupola Ø 200
Rec. A kémény átmérője Ø 250 mm
Ajtókeret magassága 501 mm
Ajtókeret szélessége 408/807 mm
Teljes szélesség 993 mm
Teljes mélység 594 mm
Teljes tömeg 350 kg

Leírás

Speciális üvegezés

A Spartherm Premium V-2L-80h kandallóbetét üvegezése keret nélküli, és speciális üvegkerámiából készül, mely gyönyörűen adja vissza a tűz látványát, és amelyen sokkal kisebb a visszaverődés, mint más hagyományos kandallóbetét modelleken. Ráadásul ennek köszönhetően a korom mindössze minimálisan tapad meg az üvegfelületen, a beépített alsó ütköző segítségével előre hajtható kandallóbetét tisztítása pedig végtelenül egyszerűvé válik.

Kényelem a technológiának köszönhetően – az elektromos vezérlés

A Spartherm különösen nagy figyelmet szentelt a V-2L-80h kandallóbetét tolóajtajának. Finom záró rendszerrel felszerelt, ami által liftes ajtaja nem csak könnyedén nyitható, hanem csendesen zárható is. A kifinomult liftes mechanizmus azonban nem az egyetlen olyan technológia, amelyet a Spartherm prémium betétei kínálnak.

Elektromos vezérlés

A még nagyobb kényelemért, modernitásért és luxusérzetért a V-2L-80h kandallóbetétet SESAM-2 technológiával is felszerelheti, ami annyit jelent, hogy egy távirányító segítségével a kandallóbetét ajtaját elektromosan tudja felemelni, illetve lezárni. Ezt a technológiát a Spartherm tökéletesre fejlesztette, hiszen akkumulátor tartalékának köszönhetően az elektromos nyitószerkezet áramkimaradás esetén is még többször használható, a későbbiekben pedig átválthat kézi működtetésre.

Hozzon ki többet a tűzből

A Spartherm Premium V-2R-80h kandallóbetét a generált hőt továbbíthatja a szomszédos helyiségekbe, ha a légfűtéses verziót választja. Ilyen esetekben szigetelt alumínium csöveken keresztül elvezetheti a hőt több helyiségekbe.

Intelligens fűtés az S-Thermatik NEO készülékkel

A prémium sorozatú kandallóbetétek a legmagasabb minőségűek és a legmodernebb technológiát használják. A SESAM-2 távirányítóval működtethető ajtó, az automatikus S-Thermatik égéstermék-szabályozó és az S-Kematik-2 kiegészítőként minden termékhez opcióként rendelhető, amivel az égés mindig optimálisan szabályozott. Ilyen esetekben a lehető legalacsonyabbá válik a kibocsátás, nincs alul-, illetve túlfűtöttség, vagyis nincs felesleges tüzelőanyag-fogyasztás, de mindeközben az égés a lehető leghatékonyabb. Az S-Thermatik NEO a tökéletes nyomonkövetést biztosítja az audiovizuális jelek segítségével, vagyis például azt is megmutatja, hogy mikor kell tűzifát dobni a tűzre.

A kéményhuzat szabályozása automatikusan történik a prémium modellek esetében, amennyiben az S-Kematik technológiát használja. A szabályozás mindig automatikusan alkalmazkodik a nyomásfeltételekhez, gyakran az időjárási viszonyoktól függően. Így a biztonságos füstgáz-eltávolítás garantált.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!