Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
en

Schiedel Advance

Átlagos értékelés: Nem értékelt

SCHIEDEL ADVANCE

 

A Schiedel ADVANCE bármilyen fűtőanyaggal üzemelő tüzelő-berendezés füstgázainak biztonságos elvezetésére alkalmas (pl.: gáz, olaj, szén, fa és más szilárd tüzelő-anyag). Megfelel mind a tradicionális, mind a modern fűtési technikák kihívásainak.

Az ADVANCE kéményrendszerrel kazáncsere vagy kandalló beépítése esetén csökkentheted felmerülő költségeidet, mert a kéményt nem kell átalakíttatnod.  Mindig dönthetsz a legkedvezőbb árú fűtőanyag mellett és átállhatsz a leginkább energiahatékony fűtési módra.

 

Alapcsomag tartalma: Torkolati kúp, Könnyűbeton fedkő, Kerámia béléscső, Szigetelés, Könnyűbeton köpenytégla, Füstcső-csatlakozás, Vizsgálóajtó

Webshop raktár Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Rendelhető
Gyártó cikkszám: ADV160_5,00
Válassza ki a magasságot (M):
5,00
Válassza mi a kémény átmérőjét:
160ø

termékoldal_elonyok

 • Van még kérdése?
  Keresse kollégánkat! + 36 20 843 0000
  Van még kérdése?Szakképzett csapatunk az Önök rendelkezésére áll egészen a kandalló kiválasztásától a befejező munkálatokig. Ha segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bátran!
 • Gyors házhozszállítás
  raktáron lévő termékeinknél
  Gyors házhozszállításÁtgondolt és jól szervezett logisztikánknak köszönhetően a kiválasztott termék akár már másnap az Ön otthonában van
 • Közvetlenül a gyártótól
  Közvetlenül a gyártótólKözvetlen gyártói kapcsolatainknak köszönhetően új távlatok nyíltak meg előttünk. Az évek során olyan szoros együttműködést sikerült kialakítanunk partnereinkkel, hogy ma már mi képviseljük az általuk kialakított filozófiát a magyar piacon.

Leírás

Előnyök:

AZ ADVANCE SOKOLDALÚ ÉS RUGALMAS

 • szabad fűtőanyag-választás
 • tetszés szerinti fűtő-berendezés
 • gyors és pontos építés

EGYEDÜLÁLLÓ FEJLESZTÉS

A kémények építési technikájában egyre nagyobb jelentősége van az energia-megtakarításnak, valamint a természeti környezet védelmének.

A Schiedel cég alapítása óta teljes odaadással teljesíti ezeket a szempontokat, melynek legjobb példája a Schiedel ADVANCE kéményrendszer.

A sokéves fejlesztés eredményeként a kémény lelke a legmagasabb minőségi követelmények szerint készült: a technikailag tökéletes, öntött kerámiacső.

A Schiedel ADVANCE kéményrendszer bármely tüzelőanyag és bármilyen tüzelőberendezés esetén alkalmazható. Előre nem látható fűtési nehézség, vagy energiaforrás hiányából fakadó esemény idejére a használhatsz más, alternatív tüzelőanyagot.

A Schiedel ADVANCE lehetőséget ad arra, hogy kandallót vagy cserépkályhát kapcsolj hozzá. Talán most még álomnak tűnik, de a feltételei adottak lesznek, így ezt az építkezést követő években is megvalósíthatod.

A VÉKONYFALÚ CSŐ ELŐNYEI

A Schiedel profil béléscső a legmodernebb technológiai fejlesztéseknek megfelelően készül. Az egyedülálló izosztatikus sajtolási módszernek köszönhetően a cső mindennemű biztonsági követelménynek megfelel, az üzembe helyezés és használat során problémamentesen működik. A különlegesen vékony falú, 1,33 m hosszú kerámiacső a Schiedel legújabb fejlesztése.

 • új, egyedülálló kerámia béléscső
 • gyors, problémamentes építés
 • tömör anyaga miatt nem vesz fel vizet
 • vékony falú, bordás
 • koromégésnek ellenáll
 • nedvességnek és savaknak ellenáll
 • párakicsapódásnak ellenáll
 • a kéményrendszer CE jelzéssel ellátott
 • 30 év írásos garancia

KEVESEBB, BIZTONSÁGOSABB CSATLAKOZÁS
A csövek ún. tokos rendszerű összekapcsolása biztosítja a precíz összeillesztést, a rendszer rendkívül biztonságos, mert füst tömör. A hosszú csövek kevesebb összeillesztési helyet követelnek. A rendszeralkatrészek szakszerű összeépítésével biztosítható a komplett kémény probléma-mentes működése és stabilitása.

TŰZÁLLÓSÁG
A profil kerámia cső a legjobb minőségű alapanyagokból készül. Ez garantálja a cső nedvességgel, korrózióval, magas hőmérséklettel, valamint a savakkal szembeni ellenálló képességét. Schiedel ADVANCE kéményrendszer figyelemre méltó tulajdonságai alapján a Schiedel Kéménygyár Kft. 30 év írásos garanciát vállal rá.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!