Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
en

NEOCUBE P22

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Webshop raktár Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Rendelhető
Gyártó cikkszám: P22 ARCTIC WHITE/ARCTIC WHITE
Válassza ki a felső színt:
Válassza ki az alsó színt:

termékoldal_elonyok

 • Van még kérdése?
  Keresse kollégánkat! + 36 20 843 0000
  Van még kérdése?Szakképzett csapatunk az Önök rendelkezésére áll egészen a kandalló kiválasztásától a befejező munkálatokig. Ha segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bátran!
 • Gyors házhozszállítás
  raktáron lévő termékeinknél
  Gyors házhozszállításÁtgondolt és jól szervezett logisztikánknak köszönhetően a kiválasztott termék akár már másnap az Ön otthonában van
 • Közvetlenül a gyártótól
  Közvetlenül a gyártótólKözvetlen gyártói kapcsolatainknak köszönhetően új távlatok nyíltak meg előttünk. Az évek során olyan szoros együttműködést sikerült kialakítanunk partnereinkkel, hogy ma már mi képviseljük az általuk kialakított filozófiát a magyar piacon.

Leírás

Kandallókészlet Neocube P22:
Szeretné élvezni a tűz minden aspektusát? Ez a Neocube P22 kéménykészlettel lehetséges, amelyet egy három égőablakkal ellátott, nagy égéskamrával ellátunk. Tehát szinte minden szempontból megvan a játék a lángokkal. Az integrált tárcsaöblítés csökkenti a korom lerakódását a lemez belsejében. A Neocube P22 kandallókészletének széles sütőpadja van, amely felhívja a figyelmet. Kandallókészlet Neocube CeramicsKérésre ez akár 100 cm-rel meghosszabbítható egy 10 cm-es rácsban. A Neocube P22 kandalló akár magasságban akár 50 cm-rel meghosszabbítható. Ezenkívül a sütőpad előre beállítható, akár 50 cm-rel előre, és itt is a tökéletes egyedi megjelenés 10 cm-es lépésekben hozható létre.

A nem védett falak esetén a felső kötényt 10 cm-es rácsban akár 50 cm-rel is növelheti. Ezenkívül a kémény külön-külön állítható be 10 vagy 20 cm mélységgel, az égési kamra magasságán pedig 10, 20 vagy 30 cm-rel. Mindezen esetekben örömmel készítünk Önnek egyéni és nem kötelező érvényű ajánlatot.

Modern design személyes megjelenés
A Neocube P22 kandallókészlet számos részletben adaptálható a saját ízléshez vagy a lakás berendezéséhez. Mivel a kiváló minőségű kerámia burkolata sem kivétel. Mind a felső szoknya, mind a sütőpad különböző anyagokból és színből készülhet. Ily módon a Neocube P22 kandallókészlet számtalan változatot kínál, amelyeket szinte bármilyen belső tellel kombinálhat. Ez teszi a Neocube P22 kandallókészletét valódi tervezési csodássá és látványossá.

Órákig tartó hevítés hőtárolóval
A Neocube P22 kéménykészlet 7,8 kW névleges hőteljesítménye mellett kényelmes meleget nyújthat lakóhelyének, és a magas, 82,9% -os hatékonyságának köszönhetően, szintén nagyon hatékonyan. A Neocube P22 kandallókészlet opcionális hőtárolóval is felszerelhető. Ez a természetes kőből készült tárolótartály kb. 50 kilogrammot jelent, és hosszú ideig hőt képes tartani. Alapértelmezés szerint a Neocube P22 kéménykészlet csatlakozóval van ellátva az égési levegő külső ellátásához. Neocube oldalsó ablaknyílás Tehát még szűk házakban, és különösen a mechanikus levegőellátással rendelkező házakban is elegendő égési levegő áll rendelkezésre. Az így továbbított égési levegő közvetlenül vezérelhető a tűzhelyen lévő égéslevegő csúszkával.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!