Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
en

Csatolt dokumentumok

KRATKI PRO NBC 10 HÁROM OLDALÜVEGES KANDALLÓBETÉT

Ár:
1.034.100 Ft (814.252 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
 • 100%-ban külső levegőről működő, zárt égéstér.
 • Modern design.
 • Saját fejlesztésű Acumotte belső.
 • 800 ⁰C-ig hőálló kerámia üveg.
 • Liftes ajtónyitó rendszer. 
 • Ecoprojekt és a BImSchV 2  tanúsítványokkal rendelkező termék
 • 2 év garancia a belső Acumotte elemekre
 • 5 év gyártói garancia
Gyártó:
Webshop raktár Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Rendelhető
Gyártó cikkszám: NBC/800/400
Füstcső
200 mm
Üvegtípus

termékoldal_elonyok

 • Van még kérdése?
  Keresse kollégánkat! + 36 20 843 0000
  Van még kérdése?Szakképzett csapatunk az Önök rendelkezésére áll egészen a kandalló kiválasztásától a befejező munkálatokig. Ha segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bátran!
 • Gyors házhozszállítás
  raktáron lévő termékeinknél
  Gyors házhozszállításÁtgondolt és jól szervezett logisztikánknak köszönhetően a kiválasztott termék akár már másnap az Ön otthonában van
 • Közvetlenül a gyártótól
  Közvetlenül a gyártótólKözvetlen gyártói kapcsolatainknak köszönhetően új távlatok nyíltak meg előttünk. Az évek során olyan szoros együttműködést sikerült kialakítanunk partnereinkkel, hogy ma már mi képviseljük az általuk kialakított filozófiát a magyar piacon.

Paraméterek

Anyag: LEMEZ
Típus ZÁRT ÉGÉSTERŰ
Névleges teljesítmény (kW) 10
Fűtési teljesítmény tartománya (kW) 6,5 - 12
Füstcső átmérő (mm) 200
Termikus hatásfok (%) 81
CO kibocsátás 0,1 %
Kimenő füstgáz hőmérséklete (°C) 260
Tömeg (kg) 271
Fahasáb max. hossza 50 cm
Anyaga Acél
Tüzelőanyag típusa Ajánlott:keményfa
Elfogadható brikett, barnaszén
* Gyártói garancia 5 év

Leírás

Hatékonyság maximalizálása

A termék tervezése és előállítása során, a Kratki megoldást talált arra, hogyan lehet a modern házakhoz is megfelelő kandallót társítani.

A minőségi anyagok felhasználása mellett, fontos szempont volt, hogy a termékek a legtökéletesebben alkalmazkodjanak a házak adottságaihoz és az ott lakók igényeihez.

Minden kandalló kiváló minőségű acél felhasználásával készül.

A belső égéstér kialakításakor a gyártó a leghatékonyabb hőtárolást helyezte előtérbe. A saját fejlesztésű Acumotte bélésnek köszönhetően, gyakorlatilag maximalizálni tudjuk az égési folyamat során keletkező hő tárolását, és annak folyamatos leadását.

Hasonló okok miatt került kialakításra a másodlagos égetési rendszer is, mely az égési folyamat következtében felszabaduló füstgázokat, plusz oxigén ellátásával elégeti, így növelve a kandalló teljesítményét, kevesebb tüzelőanyag felhasználása mellett.

A termékcsalád minden tagja liftes ajtómechanizmus kapott. Ezzel tovább emelve a hatékonyságot és megkönnyítve a felhasználó számára a tüzelési folyamatot. Valamint ezzel a technológiával a legkisebb szintre csökkentették az esetleges visszafüstölést, amikor újra fát teszünk a tűzre.

Környezettudatosság és biztonság

A készülékek megfelelnek az Ecoprojekt és a BImSchV 2 követelményeinek. (Ezek a tanúsítványok igazolják a tüzelőberendezések csökkentett káros agyag kibocsátását)

Kiválóan jelzi ezt, hogy a termékek maximális CO kibocsátása 0.09% alatti.

Emellett a termékeket a legmodernebb gyártási technológiával készítik, automatizált gépsorokkal, lézeres vágógépekkel és CNC hajlító gépekkel, melyek segítségével teljesen minimalizálható az esetleges emberi hiba lehetősége.

Kényelmes használat

Az égéskamra alsó részében kialakított hamuzó rács nagy segítség a tisztításkor, valamint szintén a könnyebb és kényelmesebb használhatóság miatt, süllyesztve alakították ki az égéstér alsó részét, hogy egyszerűbben tudjuk a tüzelőanyagot a kandallóba helyezni.

A termék belsejében lévő anyag úgy lett kifejlesztve, hogy hő hatására öntisztuló folyamat megy végbe, így újbóli begyújtáskor az Acumotte visszanyeri eredeti színét.

Minden termék tisztaüveg rendszerrel rendelkezik, ami szintén a kényelmes használatot hivatott szolgálni, ugyanis egy légfüggöny fut végig a kandalló üvegei előtt, ami megakadályozza, hogy azok elszíneződjenek az égési folyamat során.

Magyarországon egyedüliként a gyártó 2 év garanciát vállal az égéstér belső Acumotte anyagára és 5 év garanciát magára a kandallóra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!