Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
en

Bemutatóterem

Bemutatótermünk az alábbi címen található meg:

1203 Budapest, Erdő utca 24.

Nyitvatartási idő: H-P: 9-17:00, Sz:9-13:00

Ha kandallót szeretne, de nem tudja merre induljon el, forduljon bátran szakképzett csapatunkhoz, mi segítünk megtalálni Önnek azt, amire vágyik!

A megjelenésen kívül rengeteg tényezőt szükséges figyelembe venni a megfelelő tűztérbetét kiválasztásához, mindez nem egyszerű feladat. A legfontosabb, amit nem szabad elfelejtenünk, hogy a kandalló örök! Mérlegelnünk kell mik a saját szükségleteink, mit várunk el a kandallónktól és melyik típus az, amelyik a személyiségünket leginkább tükrözi. Emellett nagy hangsúlyt kell fektetnünk a műszaki jellemzők szakszerű megválasztására, mely nagyban függ a házunk hőszigetelésétől, méretétől és még rengeteg egyéb tényezőtől.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre egészen a kiválasztástól a beépítésig, hiszen mi azért vagyunk, hogy megvalósítsunk egy álmot.

     

Bemutatótermünkben lehetősége van kipróbálni beépített kandallóinkat, így a saját szemével is meggyőződhet arról, hogy a modern technikának köszönhetően mennyire leegyszerűsödött a kandallóval való tüzelés, milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy megkönnyítsük életünket.

Ha néhány fotó alapján nem tudja eldönteni, melyik típust válassza, vagy kétségei vannak a típusok közötti különbségek egyértelműségéről, látogasson el bátran hozzánk, és garantáljuk hogy minden kérdésére kielégítő választ kaphat.

A kandallóbetéteken kívül minden szükséges építőanyagot megtalál kínálatunkban, ha pedig beépítő szakemberre lenne szüksége, természetesen ebben is tudunk segíteni.